Ambalajlama Nasıl Yapılır

Ambalajlama Nasıl Yapılır

Paketleme Eşyalarınızın pat pat ile sararak olası hasarda zarar görmesini engellemek için, firmamız çift pat pat kullanarak ayrıca eşyalarınızı battaniyeler ile sararak  taşımaya hazır hale getirir. Çobanoğlu evden eve taşımacılık ambalajma için profesyonel personeller ile her zaman yanınızda.

ambalajlama
ambalajlama

Gaziantep Asansörlü Taşımacılık Sektörün En hızlı ve güvenilir taşımasıdır. Firmamız teknolojiye uygun hızlı ve güvenilir araçlarıyla 22 kata kadar asansörlü evden eve nakliyat hizmeti sunmaktadır.

asansor-taşıma

Teknolojiye uygun araçlarımız ve asansörlerimiz ile evinizi saatler içerisinde en güvenilir Gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık ile biz taşımaya hazırız. Araçlarımız donanımlı ve yenidir.

Paketlenen eşyalar asansör veya personellerimiz tarafından taşınacak araca kırılmayacak şekilde yüklenir ve taşınacağı yere götürülüp tekrardan açılır.

Sizde gönül rahatlığı ile eşyalarınızı kontrol ettikten sonra firmamızın personelleri evinizden ayrılır. Paketlenen eşyalarınızın kırılması veya hasar görmesi durumunda firmamız tarafından karşılanır. Ayrıca eşyalarınız istediğiniz takdirde sigorta yapılır. Sigorta ücretleri ayrıca sizlere bildirilir. Gaziantep Evden Eve Taşımacılık